ZAŠTO BAŠ PLES?

Zašto mi treba ples?

U društvu ste, atmosfera je prijatna, muzika koju volite, a vi plešete sa dragom osobom ili čak i sa nepoznatom, a osećate se lepo. Da li je to u školi plesa ili u restoranu, diskoteci, svejedno doživljaj je isti.

Meni treba nešto za rekreaciju!

Ples važi za jedan od najkorisnijih načina rekreacije, za održavanje ili korekciju telesne težine, sticanje kondicije, a energetska cena je 300Kcal na sat.

Šta mi treba da naučim da plešem?

Na raspolaganju smo vam svaki dan i subotom i nedeljom od 10-22 sata. Pozovite nas na telefone 011 2455 171 ili 065 2455 171 i rezervišite mesto na vašem tečaju plesa ili zakažite individualni čas sa našim instruktorima. Ostalo je naša briga, vaše je samo da uživate.

Kako da naučim da plešem kada imam "dve leve noge"?

To nam se ne dešava. Bićete jedan od 70.000 u poslednjih 30 godina "sa dve leve noge". Opustite se i prepustite našem znanju i iskustvu.

Kako da naučim kada ne dolazim sa partnerom?

Većina na tečaj plesa ne dolazi sa partnerom, ali ga nađu na početku na samom času. Ako i tada nemate sa kim da igrate na usluzi vam stoje naši asistenti koje angažujemo na vaš zahtev, da vam budu partneri na svakom času i koji su zaduženi da plešu sa vama.

Šta sve mogu da naučim i koliko mi treba vremena za to?

Naučićete da plešete na svaku vrstu muzike od bečkog valcera do salse. Tango, ča ča ča, disco, rumbu, sambu, sirtaki, foxtrot, merenge, baćatu, rock and roll, sving, jive, latinos, kolitu ... i sve to za 8-9 meseci.

Kada naučim, osim za Novu Godinu ili na svadbi kod mog prijatelja gde mogu još da plešem?

Organizujemo večeri plesa i plesne vikende na atraktivnim mestima, ali sigurno će ono što ste naučili kod nas odlično poslužiti u diskoteci, u nekom salsa klubu, a tu su i žurke, rođendani, ili neki restoran sa muzikom, poslovna večera ili prijem, matursko veče ili godišnjica mature ..., za mesta gde ćete plesati ne brinite, prilika će biti mnogo više nego što mislite.

Imamo zakazano venčanje uskoro, hoću da naučim da otplešem prvi ples?

Bez brige i za to smo spremni. Pozovite i zakažite individualni čas sa našim instruktorom u vreme kada vama odgovara. U zavisnosti šta vam treba napravićemo vam odgovarajući program i biće sve kako ste zamislili.

Imam 59 godina, a oduvek sam želeo da naučim da plešem. Da li je kasno za mene?

Naravno da ne. Imamo posebne kurseve za starije od 55 godina. Ne da nije kasno, naprotiv za ples je uvek pravo vreme.

Bliži se matura, a nekoliko mojih drugara i ja bi voleli da znamo da plešemo na maturskoj večeri, jer to je sastavni deo proslave mature.

Maturantski bal je nešto što je svakako jedan od najlepših trenutaka u životu. Sa posebnim zadovoljstvom ćemo vas naučiti da plešete, uz specijalne uslove i popust da vam i naša škola ostane u nezaboravnom sećanju.

Srpski