TEČAJ ZA ODRASLE

Uz stručne instruktore plesa, zabavu i druženje, u opuštenoj atmosferi, na početnom kursu plesa naučite osnovne plesove s'najjednostavnijim koracima i figurama. Na ovom programu ćete savladati plesni bonton, naučiti najosnovnije korake i plesne figure iz svetski priznatog plesnog programa, u pravilnom držanju i u ritmu muzike.

Instruktori Plesne škole Vračar su specijalno obučeni i sertifikovani da Vas na najlakši način upoznaju sa popularnim plesovima i naprave od Vas opuštenog i sigurnog plesača koji se zabavlja i uživa na plesnom podijumu.

Na srednjem i višem kursu usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno s'većim brojem novih plesova i koraka, poboljšajte estetski utisak, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podijumu.

Na početnom kursu plesa za odrasle naučićete osnovu svih bazičnih plesova i razviti korektno plesno držanje, vođenje i ritam, oslobodićete se na plesnom podijumu i steći neophodnu sigurnost.

Na višem kursu plesa znatno ćete unaprediti i proširiti znanje i veštine naučene na srednjem kursu plesa a vaša plesna tehnika, pozicije i ritmička interpretacija će se vidno poboljšati.

Naučićete nove zahtevnije plesove i moći ćete da prepoznate svaki muzički ritam i da sa sigurnošću zablistate na plesnom podijumu.

Nikada nije kasno da se odlučite za svoje prve plesne korake. Rezervišite mesto u plesnoj školi i zaplovite u jedan novi svet – svet radosti, muzike, druženja i glamura.

PGLEDAJTE OSTALE PROGRAME:

Tečaj deca prvi plesni korak    /    Prvi ples (MLADENCI)

Srpski